Tutorial

Ghidul rapid de realizare plăți online prin UMS

Listă taxe

Taxele de studiu și administrative care pot fi plătite online.

Securitate

Tranzacții securizate prin procesatorul EuPlatesc.ro

Direcția Informatizare și Comunicații și Direcția Generală Administrativă, în colaborare cu partenerii RedPoint Software Solutions și Banca Comercială Română au implementat împreună cu procesatorul de plăți EuPlatesc.ro prin Sistemul de gestiune a școlarității UMS modalitatea de plată online cu orice card bancar.

Astfel, toți studenții, masteranzii și doctoranzii ULBS pot să-și achite online taxele de școlarizare și taxele administrative, după autentificarea în contul personal din platforma UMS, accesând secțiunea Financiar și apoi meniul Plăți. Prin aceasta modalitate de plată, studenții vor scuti mai mult timp, vor evita cozile de așteptare din casieria centrală și din facultăți, vor putea plăti oricând și de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

Pentru plațile prin card bancar nu este perceput nici un comision